Как да русифицираме Amxmodmenu

Съдържание:

Как да русифицираме Amxmodmenu
Как да русифицираме Amxmodmenu

Видео: Как да русифицираме Amxmodmenu

Видео: Как да русифицираме Amxmodmenu
Видео: как установить amxModX в CS 1.6 steam/non steam ✔ how to download install amxmodx to steam cs 1.6 2024, Април
Anonim

Amxmodmenu е меню на сървъра за игра Counter Strike, което ви позволява да забраните играчи, да рестартирате карти и да изхвърлите играчите извън играта. Това меню е един от удобните начини за управление на сървърни команди.

Как да русифицираме amxmodmenu
Как да русифицираме amxmodmenu

Необходимо е

  • - компютър, свързан с интернет;
  • инсталиран CS сървър -.

Инструкции

Етап 1

Моля, обърнете внимание, че русификацията на Amxmodmenu има както положителни, така и отрицателни страни. Така че, когато инсталирате пукнатина за локализация, играчите на този сървър могат да имат проблеми с кодирането на текст; вместо кирилица, на екрана могат да се появят йероглифи. Шрифтът на руския текст може да се различава от стандартните шрифтове на играта Counter Strike. Предимствата на русификацията са, че е лесно да се управлява сървъра за тези, които владеят малко или не владеят английски. Вашият сървър ще бъде почти уникален, това е още един плюс.

Стъпка 2

Изтеглете архиви с руски превод на CS за Amxmodmenu от сайта https://cs-xgm.ucoz.net/Files/lang_ru.rar, тази връзка е за версия 1.76. Ако на вашия компютър е инсталирана версия 1.8, използвайте връзката https://cs-xgm.ucoz.net/Files/lang_1.8.0_1.8.1.rar. Разархивирайте архива, копирайте папката Lang в папката addons / amxmodx / data с играта, ако възникне въпросът "Замяна?" щракнете върху "Ok".

Стъпка 3

Извършете русификация за допълнителни приставки, инсталирани на вашия сървър. Някои приставки използват текст не от текстови документи, а от самия приставка AMXX. Например, ако имате инсталиран плъгин high_ping_kicker.amxx, той рита играчите със стойност на пинг по-голяма от зададената и показва съответно съобщение.

Стъпка 4

За да преведете такава приставка, отворете файла high_ping_kicker.sma с помощта на програмата AkelPad. За целта щракнете с десния бутон върху иконата на файла и изберете „Отваряне с“. Намерете низа, който искате да преведете, и променете ръчно стойността му. След това запазете промените, затворете файла. Плъзнете го с левия бутон на мишката върху файла compile.exe. Русификацията на приставката за Amxmodmenu е завършена.

Стъпка 5

Задайте руския език по подразбиране на сървъра Counter Strike, отидете в папката с игри, отворете папката addons и отворете файла amxmodx / data / vault.ini с помощта на програмата за бележник. Намерете реда server_language en и променете последните две букви на ru.

Стъпка 6

След това отворете файла amxmodx / configs / amxx.cfg, променете стойността на amx_client_languages на 0. За да отстраните проблеми с кодирането, изтеглете файла https://cs-xgm.ru/Files/c_1251.rar, стартирайте го, потвърдете стартирането и рестартирайте компютъра. Русификацията на Amxmodmenu е завършена.

Препоръчано: