Как да деинсталирам ITunes

Как да деинсталирам ITunes
Как да деинсталирам ITunes

Видео: Как да деинсталирам ITunes

Видео: Как да деинсталирам ITunes
Видео: Как да премахнем паролата (пас кода / pass code) на вашият iPhone, iPad, iPod Touch (Bg Audio) 2024, Може
Anonim

itunes "> iTunes е безплатен мултимедиен плейър, разработен от Apple. Освен всичко друго, тази програма е предназначена за достъп до iTunes Store и за синхронизиране на джаджи на Apple. Поради факта, че не винаги работи правилно, може да се наложи да го деинсталирате.

iTunes
iTunes

В тази статия ще ви покажа как да деинсталирате iTunes от операционната система Windows. Това не е много по-трудно да се направи от всеки друг софтуер. Трябва да отидете на „Старт“-> „Настройки“-> „Контролен панел“-> „Добавяне или премахване на програми“. След това трябва да намерите iTunes в списъка, да кликнете върху него и след това върху бутона "Изтриване". Освен това това трябва да се направи с всички свързани приложения. Те включват: Apple Software Update, Apple Restore, Apple Mobile Device Support, Apple Application Support, Bonjour, QuickTime. След като ги изтриете всички, рестартирайте компютъра си.

Когато операционната система се зареди отново, трябва да отидете в Program Files и да изтриете папките iTunes, QuickTime от там. По принцип те трябва да бъдат изтрити по време на процеса на деинсталиране, но понякога по някаква причина това не се случва.

Това е всичко, процесът на деинсталиране на iTunes е завършен. Сега можете да започнете да преинсталирате програмата, ако е необходимо.

Препоръчано: