Как да изтеглите браузър

Съдържание:

Как да изтеглите браузър
Как да изтеглите браузър

Видео: Как да изтеглите браузър

Видео: Как да изтеглите браузър
Видео: Как да копаете Биткойни от браузъра си - CryptoTab 2024, Може
Anonim

Необходимостта от изтегляне на браузър възниква, когато е инсталирана чиста операционна система. Като правило някакъв вид браузър е инсталиран по подразбиране във всяка операционна система. Но ако не ви устройва или браузърът, инсталиран в операционната система, е остарял, тогава трябва да изтеглите браузъра.

Как да изтеглите браузър
Как да изтеглите браузър

Как да изтеглите браузър

Имайте предвид, че операционната система може да има множество браузъри, но само един може да бъде определен като браузър по подразбиране. По този начин можете да инсталирате множество браузъри, без да навредите на операционната система.

Как да изтеглите Mozilla Firefox

Ако сте фен на браузъра Mozilla, отидете на официалния уебсайт на браузъра. В горната част на страницата ще видите думата „Mozilla“. Кликнете върху него - ще се отвори меню. Кликнете върху връзката „Firefox“и след това върху „Изтеглете ново копие“. Ще видите списък с локализирани версии на браузъра Mozilla Firefox за Windows, MacOS, Linux (32 и 64-битови версии).

Имайте предвид, че браузърът на Firefox на Debian се нарича Iceweasel. За това Linux има специално хранилище, което можете да добавите към системата. За целта добавете следния ред към файла /etc/apt/sources.list: deb https://mozilla.debian.net/ wheezy-backports iceweasel-release

и изпълнете:

  • apt-get update
  • apt-get инсталирайте iceweasel

Как да изтеглите Opera

Ако искате да изтеглите браузъра и сте фен на Opera, добре дошли на официалния уебсайт на компанията: opera.com. Точно на главната страница на сайта можете да изтеглите браузъра Opera за операционната система, която сте инсталирали.

Как да изтеглите Internet Explorer

С този браузър е по-трудно, тъй като официалната версия е на уебсайта на Microsoft. Не е лесно да изтеглите браузъра Internet Explorer. Трябва да отидете на официалния уебсайт microsoft.com и да използвате търсенето, за да стигнете до желания раздел. Имайте предвид, че това е единственият браузър, който няма версия на Unix.

Как да изтеглите Google Chrome

Отидете на chrome.google.com. Можете да изтеглите браузъра за операционната система, която сте инсталирали. Ако искате да изтеглите chrome за друга операционна система, следвайте връзката „Изтеглете Google Chrome за друга платформа“. На страницата, където сте попаднали, са налични версии на браузъра за iOS, Android, MacOS и Windows7 / 8.

Препоръчано: