Как да мига Samsung устройство

Съдържание:

Как да мига Samsung устройство
Как да мига Samsung устройство

Видео: Как да мига Samsung устройство

Видео: Как да мига Samsung устройство
Видео: Как заставить работать WDR версии 6+ и WD Marvel 3.3+ с жесткими дисками HDD Samsung 2024, Може
Anonim

Може да се наложи да флашнете DVD устройство по различни причини: решаване на проблема с поддържането на модерна операционна система, увеличаване на производителността и скоростта на копиране и четене, добавяне на нова функционалност и т.н. За мигане имате нужда от самото устройство и мигащата програма.

Как да мига Samsung устройство
Как да мига Samsung устройство

Необходимо

администраторски права

Инструкции

Етап 1

Намерете в Интернет и изтеглете фърмуера за вашия модел устройство на твърдия диск на вашия компютър. Примерни фърмуери и други полезни диагностични програми можете да намерите на адрес https://www.samsung.com/ru/support/download/supportDownloadMain.do. Можете да видите точния модел в Device Manager, в програма за запис на дискове като Nero или на самото устройство. Мигачът sfdnwin е подходящ за мигане на устройства на Samsung. Като правило се създава конфигурационен файл за всеки модел, който впоследствие се използва за фърмуер. Подобна е ситуацията и с устройството от Samsung.

Стъпка 2

Изтеглете фърмуера за вашето устройство. Много производители публикуват актуализирани версии на фърмуера на своя уебсайт. Разопаковайте файловете във временна директория. Отворете тавата на устройството, преди да зашиете. Стартирайте изтегления мигач (може да се наложи първо да разархивирате файловете на мигача). В диалоговия прозорец изберете желания модел от списъка с устройства. Щракнете върху бутона, който казва Изтегляне на файла отворен.

Стъпка 3

Кажете на мигача местоположението на фърмуера. Щракнете върху бутона Стартиране на изтеглянето, за да стартирате процедурата за фърмуера. Ако след стартиране на процедурата програмата за мигане генерира грешка при отваряне на файл, това означава, че сте изтеглили грешния фърмуер за устройството. Изтеглете различна версия на фърмуера.

Стъпка 4

Струва си да се има предвид, че ако програмата за фърмуер не работи правилно, устройството може напълно да се провали. Включително, ако по време на фърмуера компютърът внезапно се изключи и процедурата бъде прекъсната, най-вероятно устройството ще спре да работи. Правите такива процедури на свой собствен риск и риск. Ако нищо не ви се получи, по-добре занесете устройството в специализиран център, където специалистите ще конфигурират всички параметри вместо вас. Като цяло можем да кажем, че е доста трудно да мигате устройството, тъй като могат да бъдат направени много грешки.

Препоръчано: