Как да добавите текстура

Съдържание:

Как да добавите текстура
Как да добавите текстура

Видео: Как да добавите текстура

Видео: Как да добавите текстура
Видео: 🔨МОДЕРНИЗАЦИЯ GEOMETRY DASH!🔨 Как поменять музыку, текстур пак, свой кубик и убрать след. Youzik. 2024, Април
Anonim

Много потребители на Adobe Photoshop се възползват от възможността безпроблемно да попълнят селекция с чертеж. За да направите това, приложете текстурата (Модели). Програмата има стандартен набор от текстури, но можете да зададете и други модели.

Как да добавите текстура
Как да добавите текстура

Инструкции

Етап 1

Първо, трябва да изтеглите любимите си текстури от интернет. Има много сайтове, където можете да направите това безплатно. Изтеглените файлове имат разширение *.pat. По-добре е да ги запазите в специално създадена папка, така че по-късно да бъде по-лесно да се инсталира.

Стъпка 2

Сега отворете Adobe Photoshop и изберете Paint Bucket Tool. След това, в лентата на атрибутите, в прозореца Попълване изберете Шаблон.

Стъпка 3

Отворете панела със стандартни текстури и кликнете върху бутона със стрелка вдясно. Ще се отвори меню, в дъното на което има списък с заредени модели. Опитайте да кликнете върху името, което харесвате, съгласете се с подмяната и вижте какви текстури са заредени.

Стъпка 4

За да заредите изтеглените текстури, кликнете върху бутона „Зареждане на образци …“и посочете пътя до необходимата папка. Изберете файла и щракнете върху Качване.

Стъпка 5

Премествайки лентата за превъртане надолу, ще видите заредените модели. Изберете правилния и се захващайте за работа!

Препоръчано: